Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

5. 5. 2007, 6:05
Po o něco delší než krátké době (Weatherman cz alt64 opet)
2Uibice: Souhlasím, ale tato reakce je mimo. Kritizovat pana Malečka kvůli jeho názorům na tabák a alkohol mi přijde směšné. Mě například prostory Dundee zachlcené kouřem připomínajícím norskou mlhu taky vadí, ale narozdíl od dříve jmenovaného jsem se s tím smířil.

2ALL: Vidím že jste se poučili, gratuluji...
5. 5. 2007, 3:16
B-) Dan Panda-ex4.B-2004
Tak jsem z vašeho majálesu viděl asi 15 minut, bohužel jsem musel předčasně odcestovat do Prahy a vyměnit tak kvalitní studentskou tvorbu za mrzkou zábavu pro masy v podobě Spidermana :-) ... každopádně zápas famfrpálu mě pobavil, už jen proto, že za našich dob nebyly třídy schopné přijít ani s takovou ptákovinou :-) a radši se na majáles vykašlaly... jediná poznámka, příště nechte otevřený dvůr, ať lidi nestojí venku za plotem v kytkách a jdou se podívat blíž...
4. 5. 2007, 21:12
B-) Yaro
cheche, rozmach tabáku v o5.a, to sou věci ale...to bych nikdy nevěřil, že se taková tragédie dokáže přihodit...
4. 5. 2007, 20:53
:-D Bára
Hehe díky Jindro
Jó Majáles byl fakt vyvedenej a musim říct že to jak to ten týpek z O5 rozjel na Kouř bylo fakt úžasný ;)
Ty jo, chlapecký sbor mi nějak unik, škoda jak to tak slyšim :)
4. 5. 2007, 20:13
B-) Tady bejval takovej Cody...
Tomík: Špatně děláš, byla dobrá.
4. 5. 2007, 19:59
:-( Tomík
Opět (jako vždy, když se zdejší diskuse rozjede) mám chuť celé tohle fórum zrušit - škoda, že to není v mojí moci. Někteří jedinci by si měli uvědomit, že jsou věci, které na ŠKOLNÍ web nepatří.

to Palec: Ač nemohu souhlasit se všemi názory Tebou zde prezentovanými, v jednom Tě rád podpořím:

Prohlašuji, že se scénkou, kterou předvedla O5.A na dnešním Majálesu jsem nikdy neměl a nechci mít NIC společného.
4. 5. 2007, 19:47
:-D Něha
Majáles fakt super...Myslim, že od primy sem lepší nezažila. Jo a chlapecký pěvecký sbor super, super a ještě jednou super...hlavně výběr písní!!!
Malecek: NC...jak myslíš.
4. 5. 2007, 16:38
:-) Uibice
2 Weatherman: Máš velmi bystrý postřeh, ovšem byla to první reakce na příspěvek sestávající se ze dvou částí, přičemž já reagovala na část první, ty mluvíš o diskuzi o části druhé.

2 All: Nevyhýbáme se kritice za podobnost s loňskou scénkou letošní O8A. Ovšem většina z těch, co náš letošní nápad realizovala není schopná porovnat, jelikož jsme v době loňského Majálesu byli v Anglii. Ti co porovnat schopni jsou se očividně spíše distancují. Podobnost tedy bude zřejmě výrazná ovšem vzato kol a kolem není zcela úmyslná.

A Majáles byl prostě squelej! :)
4. 5. 2007, 16:30
B-) zajíček
Myslím, že si pořadatelé zaslouží jedno obrovské DÍKY (o: Poslední pořádný majáles jsem zažila v primě (a to už je vcelku dávno), proto jsem ráda, že ve mně dnešní evokuje takové pěkné pocity.. Zvláště pochod a chlapecký pěvecký sbor stály za to P-:
4. 5. 2007, 16:14
:-D CJL (seznam cz alt64 jlibovicky)
Majáles byl vskutku úžasný... Určitě se vyrovnal době Dana Pandy a dalších. Chtěl bych poblahopřát 3.B a poděkovat všem, kteří se majálesu účastnili, bylo to skvělé.

to Po o něco delší...: Dobře ty.
to Palec: Ty jsi truhlík květník, že ano...
to ostatní: Nechte chudáčka Palečka, ony ho ty negativistické postoje přejdou.
4. 5. 2007, 15:49
Po o něco delší než krátké době (Weatherman cz alt64 opet)
2Uibice: Promiň ale musim si rejpnout - tvůj komentář naprosto postrádá jakoukoli spojitosts daným tématem třídní scénky.

2Scotie+Něha: V podstatě totéž, jelikož se vám nepozdává veřejně prezentovaný názor někoho jiného, musíte ho okamžitě zdeptat.

2Abu: Zbytečně přehnaná kritika i když s něčím souhlasím. Ale mluvit někomu do slovní zásoby...

2Palec: Souhlasím s názorem, že scénka je silně kopírovaná a že se mělo na něčem pracovat dávno předtím, ale narozdíl od tebe z toho nedělám takovou vědu. A prosímtě neříkej mi že si nevěděl o údajném rozmachu tabáku v naší třídě. Zaprvé to je snadno viditelné a za druhé to zbytečně dramatizuješ.

2ALL: Jsem teď jen zvědam na ty reakce...
4. 5. 2007, 15:25
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Uibice: Nekouřím, nezpiju se do němoty (jako ty) a o svém sexuálním životě se tu nehodlám šířit. ;-)

2Scotie: Mě nemrzí, že se s tebou v Dundee nemusím potkávat. Pokud jde o scénku, je pod mojí úroveň pouze využívání cizích úspěšných nápadů. Kdyby to mělo slušný základ, na zbytku by mi nesešlo.

2Něha: Loser se píše s jedním o. O O8.A jsem neřekl nic jiného, než že se scénkou nápadně podobnou té naší loni vyhrála Majáles. Do očí ti řeknu toto i cokoliv jiného, co jsem tu napsal nebo napíšu. Ze školy nechci, protože lepší v kraji není, a ze třídy taky ne, v ní také převažují dobří lidé. Kromě toho jsem přímo o třídě také nic nepsal. Nevadí mi třída, ale pouze ta scénka. Příště si radši ještě jednou přečti, na co reaguješ.

2Abu: Když jsem to po sobě četl, přišlo mi to stejně hrozné, ale lepší než z toho udělat odstavec popisu mé poslední návštěvy Dundee.
Pivo piju a pokud mě jeho konzument neobtěžuje, nevadí mi. Kuřák mě obtěžuje kouřem.
Je mi 16 let a na nic si nehraju.
Výhrady ke své slovní zásobě přijímám maximálně od profesorů ČJL, pokud se k danému tématu nehodí.
4. 5. 2007, 0:59
B-) Honza M. (centrum cz alt64 jmarek)
Fůj, tabák... Podepiště laskavě petici na www.nejvíczrušitkouřenívhospodáchbybylozáhodnojakoživšudejinde.cz. Ď.
3. 5. 2007, 23:35
:-D BeeJay (seznam cz alt64 t-pack)
Nejak jsme se rozjeli na to, ze je to debata o nicem... Co to probrat nekdy v Dundee u vodnice? ;)
3. 5. 2007, 23:35
Abu
Ale ta hlaska "Se zdesenim" je nejlepsi:D :D Kdyby ji rekl nejaky 70-lety pan, tak se neni cemu divit, toho bych i pochopil, ale takhle? Alespon je videt, ze dnesni mlada generace neni cela zkazena:)
3. 5. 2007, 23:32
Abu
Nehodlam se vam nejak cpat do diskuze, nevidim vam do toho, ale hlaska: "Se zděšením jsem zjistil, že se u nás ve třídě začal rozmáhat tabák. A nejenom skrz vodnici.", me naprosto sesadila ze zidle:D Oni v tom Dundee pijou mozna dokonce i pivo!!! Fuj, co je tohle za generaci... To se musi prisne potrestat, podnik, ty, co tam chodi i skolu, do ktery tihle rebelove chodi:)Vsechno pozavirat! Nevim, kolik ti je, Palecku, ale prestan si, prosim, hrat na takovyho intelektuala:)Tolik sprostych slov jako distancovat, separatista nebo nekolegialne, sem uz dlouho v jedny vete nevidel...
3. 5. 2007, 23:32
B-) Scotie
To s O8.A sem taky moc nepobrala.. :D
3. 5. 2007, 23:30
B-) BeeJay (seznam cz alt64 t-pack)
No my jsme prece ti nejhorsi, na nas se staci podivat a uz ma clovek sklony k lehkym drogam. Letmy dialog na tema 'kolik je hodin?' zpusobuje silne kuractvi, nemluve o dusledcich jednoho posezeni v Dundee. My z O8.A jsme proste staslivi a jim to vyhovuje, takze vsechna spina na jejich hlavu, ne na tu nasi :D
3. 5. 2007, 23:18
B-) Jára (post cz alt64 x28)
Že se na to nevykašlete, takhle se hádat . . .
Jenom nevim, kdo přišel na to, že Vás naše třída kazí. To jsem tedy kategoricky proti!
3. 5. 2007, 22:52
Něha
Tomášku...nechtěl by si třeba opustit naší třídu a rovnou jít na jinou školu?? Ja si myslim, že prostě s tak odpornýma looserama, který neustále strašně kazí 08.A (nám to vyhovuje:)), nemůžeš přece chodit do jedné třídy?! Udělej nám jednou radost jo... a laskavě nám nenič pověst naší třídy a radějí vypadni!!!!! Přijd a ve třídě mi to řekni do očí....

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)