Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

3. 5. 2007, 22:25
Scotie
I když nás samozřejmě všechny moc mrzí, že pan Maleček nenavštěvuje ten nepřiměřeně kuřácký podnik Dundee Jam, tolerujeme jeho názory, které naprosto vystihují situaci a děkujeme za pěknou podporu naší zítřejší scénky prezentované na Majálesu, od které se on distancuje, (úroveň scénky totiž naprosto neodpovídá úrovni pana Malečka) což nás jakožto třídu nesmírně rozhořčilo, slabší povahy při jeho veřejném prohlášení i slzu uronily. RIP Palec.
3. 5. 2007, 22:19
:-D Honza M. (centrum cz alt64 jmarek)
Třeba to právě proto za něco bude stát. Ale případné plusové body bych započítal nám :-p
3. 5. 2007, 22:16
B-) Uibice
To vite, pan Malecek nekouri, nepije a sexualne nezije a pak se musi realizovat alespon na skolnim foru...
3. 5. 2007, 21:58
:-( Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Dan Panda: Mírně dotažené do extrému, ale v podstatě to tak je. Se zděšením jsem zjistil, že se u nás ve třídě začal rozmáhat tabák. A nejenom skrz vodnici. Jestli i tráva, to nevím. Dost mě to mrzí a štve. Od té doby, co u stolu v Dundee tvořím nekuřáckou menšinu :-(, tento podnik odmítám navštěvovat.

I když teď budu vypadat jako separatista a zachovám se ke své třídě nekolegiálně, chtěl bych se veřejně distancovat od našeho (O5.A) zítřejšího vystoupení v rámci Majálesu. Scénka je nepřipravená, nedotažená, ale hlavně sprostě kopíruje loňský vítězný výstup letošní O8.A.
3. 5. 2007, 21:05
Dan Panda-ex4.B-2004
Fitek aka SKAlenny: "...křičeli ty kolem, že ta popářka je hustá... radši vidle do prdele, tohle neni mýho gusta..." :-)
3. 5. 2007, 21:04
B-) Dan Panda-ex4.B-2004
Anonym: nemyslel jsem to nijak zle (a rád se do všeho s*ru, protože mě baví číst ty nepřiměřený reakce :-D) ... jen ta lhostejnost mladších a mladších k čemukoliv smysluplnějšímu se za tím dá poměrně dobře schovat (ostatně, partičky emo a hiphop mládeže posedávající na lavičkách v parku a na sídlištích, bavící se o ničem, s travkou v ruce, přesně takovou zábavu jsem tím myslel) ... a ta pozvolna klesající aktivita studentů je viditelná, ať chceš nebo ne ... viz. zabitý Goblin, viz. majáles... hoď kamenem ;-)
3. 5. 2007, 19:16
Fitek aka SKAlenny
Jou jou, tak promluvil clen me z nejoblibenejsich hiphop krus Hrobnikova shovel!
3. 5. 2007, 19:15
BeeJay (seznam cz alt64 t-pack)
Vazne? Tak to si ted pripadam naprosto "off" (zasveceni vedi)
3. 5. 2007, 19:15
:-S Anonym
Pando ty si teda vtipálek...
Ono možná kdyby se do všeho nesral jaek a nepředkládal to jako fakt,bez diskuze,tak by to bylo třeba lepší..třeba letos...že majáles bude na konkurs a v divadle,co to je za sračku?a pak nakonec je stejnak všechno jinak...ale ví se to jen pár dní před...je sice dobře,že to není v tom divadle,a že už to zase začíná bejt tak jak bejvalo..ale...
3. 5. 2007, 18:58
:-D Jára (post cz alt64 x28)
Jou jou!
Hej hou!
To sou pravidla štrýtu

...smutný...
3. 5. 2007, 18:47
B-) Dan Panda-ex4.B-2004
Palec: není se čemu divit, když je pro současné mladé studentstvo vrcholem zábavy zhulit se na hiphopovém koncertě :-D
3. 5. 2007, 18:28
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2CJL: Tuším, že poslední větší pochod se konal, když jsem byl v primě. Potom obvykle něco malého bylo, ale nic extra. Tuším, že předloni ztroskotal Majáles skoro úplně. V regulérním termínu pršelo a na náhradní jsem byl pryč. Pokud si dobře vzpomínám na vyprávění spolužáků, moc se o nějakém náhradním termínu nevědělo, a tak byl nedostatek vystupujících.
Goblin vycházel i po "smrti" Majálesu, ale dost nepravidelně. :-(

Bohužel potkávám pořád víc lidí, co přemýšlejí zcela moderním a ještě více scestným způsobem. Mohl bych jej demonstrovat na rozhovoru s jedním kolegou ze třídy:
"Ty školní stránky už mě vážně štvou. Měl bych si na ně chvíli času najít..."
"Proč? Kašli na to. Co z toho máš?" (Pozn.: "Kolik ti za to platí?")
"Baví mě to. Kromě toho nevím o nikom jiném, kdo by se o ně staral."
"Lama!"
Upřímně řečeno se přestávám divit, že věci jako studentský časopis a největší studentská slavnost upadají, když studentská obec (či moderněji komunita) se už rozložila.
3. 5. 2007, 17:21
B-) CJL (seznam cz alt64 jlibovicky)
to školní časopis: Za dávných časů (tuším, že to bylo před pěti) fungoval na našem ústavu časopis jménem Goblin, který vycházel výhradně v papírové podobě a přímo z něj čišelo nadšení tehdejších redaktorů a studenti radostně vždy očekávali nové číslo... Ale nějak se stalo, že redaktoři zmizeli, noví se nenašli... a tak vůbec. Mimochodem s odchodem těchto lidí zmizeli i průvody při majálesu, kterého se konečně po letech dočkáme! Hurá!!
2. 5. 2007, 23:09
Tom
Kdy se uzavíraj známky ? Nikde to tu neni...
2. 5. 2007, 22:44
Ary
Heh, tu se vydává vysvědčení už v půlce května? Áááááá... no, tak to potěš Bože.
2. 5. 2007, 21:16
Ivana Recmanová (volny cz alt64 ivana4)
No spíš je problém, že se do toho časopisu asi nikomu nechce investovat kus volného času...
A myslím, že je taky problém něco sehnat, aby to zaujalo. Teď se přiznám, že jsem se chtěla taky stát redaktorkou a začít rozhovorem s jedním spisovatelem. Vyměnili jsme si nějaký ten mail, ale komunikace mezi náma je teď mrtvá. Tak snad někdy jindy:(
2. 5. 2007, 20:35
roh (centrum cz alt64 romanhajek)
Se školním časopisem to vypadá věru bídně. V září se sice přihlásilo celkem tuším devatenáct lidí, ale sedmnáct z nich byli studenti sekundy, kteří zkrátka neměli patřičnou disciplínu a dodali nám celkem asi tři básničky a seznam vánočních receptů. Aktuální číslo potom vytvořili prakticky jen dva lidé a bylo (pohříchu oprávněně) nařknuto z monotématičnosti a idyličnosti. Asi jsme tím ztratili i zbytek motivace a nikdo další ji nevyzískal. K tomu se začínají zvolna připlétat věci jako maturita a tak, takže pochybuji o tom, že by stávající redakce (dá-li se tomu tak říkat) ještě něco zplodila...
2. 5. 2007, 19:59
:-) student
Chtěl bych se zeptat jak to vypadá se školním časopisem. V září se dělalo referendum o tom, kdo by chtěl býti reportérem a myslím si, že se přihlásilo dostatek studentů, tak proč je stále na stránkách školy aktuální číslo z prosince, když kalendář hlásí již 2.května???
2. 5. 2007, 18:47
B-) Tady bejval takovej Cody...
beckar: http://www.gymnasiumkladno.cz/clanek.php?id=14
2. 5. 2007, 18:05
beckar
chtěla bych se zeptat kdy bude mit 4 letej gympl uzavreny znamky? a kdy vyzo?

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)