Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

1. 4. 2009, 19:16
:-S Honza P.
2 Lojza :
Díky primánkům ne
1. 4. 2009, 19:05
Lojza
Chtěl bych se zeptat, jestli je ještě možný se dostat ve škole na PC kromě hodin IVT?
1. 4. 2009, 16:50
Beruška
Aha, někdo mi sebral myšlenky :)
1. 4. 2009, 16:47
Beruška
Já taky nechápu, proč se učitelé zabývají blbostma o přezutí (na VŠ to nikdo nekontroluje), vedení poznámek atd. Zvláště ty poznámky. Když si je někdo vede, fajn. Když si je někdo nevede a umí to, tak je to chvályhodné, je to génius. Když si je někdo nevede a neumí to, jeho problém. Kecat člověku, kterej si už dělá řidičák, že si má tyhlety věty kroužkovat a jiné podtrhávat, je celkem trapné.
1. 4. 2009, 16:46
Věra Scheirichová (seznam cz alt64 verasch)
2Jeník: Ono se právě o studentech VŠ předpokládá, že už vědí sami, co je pro ně dobré a tudíž na přednáškách pozor dávají. To je celé o dospělosti - jestli budu dodržovat pravidla, i když nade mnou nestojí dráb s plácačkou.
Pokud jde o přezouvání - hodně studentů VŠ vzpomíná nostalgicky na časy, kdy se mohli ve škole přezout. Ono sedět třeba od 8 do 18 v jedněch botách taky není žádný med.
1. 4. 2009, 15:21
Andys
Petra: Odpověděla jsi za mě... :)
31. 3. 2009, 22:44
Jeník
všichni profesoři zdůrazňují, jak na VŠ budeme muset být samostatní a nikdo se o nás zajímat nebude a přitom místo aby nás na to připravili, tak se starají i o to jestli je žák přezut, jestli má na hlavě účes jako kdyby ho přeletělo ufo, a patří sem i to jestli o hodinu dává pozor nebo nedává - to jsou věci o kterých ti na VŠ nikdo neřekne ani slovo, dokud tím nenarušuješ výuku, což jistě třeba tím, že potichu studuješ na další hodinu neděláš , howgh
31. 3. 2009, 22:20
Petra
To ale nic nemění na tom, že by se takhle mělo chovat na střední :)
31. 3. 2009, 21:43
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Andys: Měl jsem na mysli deptání studentů, snahu naznačit jim, že "právě na této škole nemají co dělat" atd. Z vyprávění vím, že se s takovým přístupem člověk běžně na VŠ setká.
31. 3. 2009, 20:59
Andys
:D Ale je rozdíl mezi kritikou a sebekritikou, pokud tě dobře chápu :P
31. 3. 2009, 19:03
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Andys: Teď mě napadlo, jestli ono to nepatří k té přípravě na studium VŠ... :-)
31. 3. 2009, 16:07
Andys
A jo, antidepresiv jsem si nevšimla, už to vidím... no ale k tomu porovnávání... je fakt že se to nesmí moc hrotit, ale je to přecejen nespravedlnost vůči těm "hloupým" čtyřleťákům :D můj názor však zůstává takový, že to v některých případech rozhodně neni správný. Řekněme že to má své meze. Ono je něco jinýho když si vyslechneme že jsme líní, neučíme se a nezajímaj nás známky, a zase jiný kafe je když si vyslechnem že jsme svým způsobem hloupí, a látka je "přes rozsah našeho myšlení"...(poslední výraz v uvozovkách je citován)... Když mi někdo řekne: Jseš líná jak veš, tak se zastydím a trošku přidám. Když mi někdo naznačí, že to je nad moje síly a na tuhle školu nemám, tak to docela zatahá za uši. Nehledě na etiku...
30. 3. 2009, 18:44
B-) zajíček
A zase se tu dělá z komára velbloud:-P Patřím mezi ty povýšené "osmiléťáky":-) A již sedmým rokem sem tam slýchám slova o elitě či nějaké porovnávání, všechno je to ale opravdu určeno k "vyburcování výkonu" nikoliv k zesměšnění či (nedej Bože) opovrhování. Stejně jako může být lepší student ze čtyřletého gymnasia, může existovat horší z osmiletého. A stejně jako když Vám vynadá důchodkyně v autobuse, že jste hrozná generace, která ani nepustí sednout jí, na půl chromou babičku, která sice před chvílí dobíhala autobus úplně v pořádku... (trochu si tu stěžuju:-)) Upřímně, taky si kvůli tomu nebudete doma rvát vlasy a nebudete brát antidepresiva. Jde o to brát věci s nadhledem:-) Jak tu (tuším) někdy Yaro psal o zaměstnáních s přímým stykem s lidmi, takové máme (relativně, hodně relativně) i my, studenti. Všichni máme někdy špatnou náladu, někdy nedomýšlíme následky, každý máme svůj rozum a svůj názor. I profesoři:-) Tak jim ho neberme, naslouchejme, ale zanechme si i ten náš, vlastní:-) Přece si nevezmeme za své, že jsme zkažená generace:-P
30. 3. 2009, 17:02
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
ad můj poslední příspěvek: Gothicman byl rychlejší... :-)
30. 3. 2009, 16:56
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Andys: Petra zmiňovala i antidepresiva... 29. 3. 2009, 19:43 Ale to je poměrně jedno. Zatím tu každý může spoléhat na to, že je relativně anonymní. Nenutil bych ho odhalovat svou identitu. Časem s tím něco udělám systémově.

2gothicman: Já jsem se tu už několikrát představil a dostatečné identifikační údaje visí nastálo pod odkazem "Webmasteři" v patičce webu. Ne, profesor nejsem, děkuji za optání. :-) Některé diskutující znám osobně, o některých to možná nevím. Jak jsem ale napsal výš, anonymitu ti nikdo nebere - zatím.
30. 3. 2009, 16:54
gothicman
o antidepresivech se tu tusim nekdo zminoval...:)
no, ze to rikas zrovna ty, ale jestli ti to udela radost, tak se jmenuji Arsenij Baljajev a chodim do 4.A:)
30. 3. 2009, 16:37
Andys
"ted z toho nemam traumata, spim klidne, neberu antidepresiva a nechci si podrezat zily..." Zas to nepřeháněj...možná se ti to zdá působivý, ale nikdo o tom neřekl ani slovo...(v tom příspěvku bylo pouze něco o vyklízení skříňky), a za druhé, není nic těžkého tu psát svoje názory pod přezdívkou, pod kterou tě nikdo nezná...;) pokud se za ně ovšem nestydíš... nebo snad máš lepší pocit když víš, že na tebe nikdo nemůže...nevím...
30. 3. 2009, 16:06
gothicman
Andys: proc bych tak mel jako jediny v teto diskuzi (nepocitaje profesory) cinit? ty tady sdelujes svuj nazor, ja zase svuj, ktery vznikl i na zaklade zkusenosti mych spoluzaku, nechapu, kde jsi nasla tu nadrazenost:)
ja jsem se zase nesetkal s zadnym porovnanim osmiletyho a ctyrletyho studia, asi hold hodiny s neustalym omilanim tohoto tematu se mi podarilo zdarne zmeskat popr. prospat a ted z toho nemam traumata, spim klidne, neberu antidepresiva a nechci si podrezat zily...
30. 3. 2009, 15:17
Andys
gothicman: tak to tě ujišťuji, že není. Trochu z tebe cítím jakousi nadřazenost a přehnaný pohodářství vůči názorům ostatních. Proč se nepodepíšeš jménem když jsi si tak jist svým sebevědomím? :)
29. 3. 2009, 21:13
:-) Petra
Uctívám ho... :-D A radši už mlčim

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)