Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

17. 3. 2009, 14:58
B-) TheD
Mě se zas nelíbí že skoro všechno bylo jmenovano na nás, sekundu. Například jmenovali 2 žáky od nás. Uznávám že tam sou skoro pořád. Uznávám že hrajou hry. Ale fakt si nedokážu představit že by to ničili oni. Jako dobře, nemůžu říct že to od nás nikdo nedělá ale když nám někdo řekne že "jmenovali vás" tak se musim ohradit. Já sem hrál ve studovně hru snad tak maximálně 1x
(a to bylo navíc po škole)za celý 2 roky co tu sem.
Hlavně sem na vlastní oči vyděl jak někdo "hodně" chytrej z vyších ročníků vyndal tu kuličku a hazel sní po studovně. To že si ji ti co tam hrajou hry odnášej na hodinu sem se dozvěděl až včera.

Jinak souhlasim se zabanovaním herních stránek. Nejvíc navštěvovaný sou www.divokekmeny.cz, www.travian.cz, www.darkorbit.cz, www.ogame.cz, a pak samozřejmě www.webgames.cz.

17. 3. 2009, 13:42
Dr.Edge
UTéčko říkáš jo? to bych si dal říct
16. 3. 2009, 20:35
Beruška
Já nevím, prostě taková ta hra, kde se hejbe ramenama, aby kulička nespadla z herní plochy :) A na dni otevřených dveří ve školním roce 2002/2003 mě lákali na Unreal Tournament :D
16. 3. 2009, 19:01
:-D lolek
to by chtělo aplikaci na sledování pohybu po internetu(není problém) a pak to nějak vyhodnotit protože tohle jsou jenom spekulace...
taky by se hodilo dát do těch myší něco podle čeho by se dala určit jejich poloha
16. 3. 2009, 17:05
Dr.Edge
Beruška třeba jaký? Free Cell, Hledání min, Solitaire? nebo co tam je ve studovně za hry? Pokuď si pomatuju tak sem tam vyděl jenom bulánky, který už tam asi nejsou.
16. 3. 2009, 17:02
Beruška
Jo a ještě by stálo za to odinstalovat hry z počítačů, které si člověk může zapnout, aniž by se musel připojovat na net.
16. 3. 2009, 16:55
Dr.Edge
P.S. ale takovej gladiatus se Bioshocku(nebo jiné alespoň trošku kvalitní hře nevyrovná), ale to si asi ve studovně nezahrajou no :).
16. 3. 2009, 16:54
B-) Dr.Edge
tak já zhruba přehled mam superhry.cz, gladiatus.cz, pak naka ta ogame nebo co to, pak někteří by určitě mohli znát newgrounds.com, flashhry.cz, powerhry.cz, ceskehry.cz, .flash-hry.net, .gamepark.cz/flash-hry, .superflashhry.cz, onlinehryzdarma.cz . Tohle je jenom první stránka googlu, ale myslím si že neúspěch na jejich oblíbenejch superhrách je odradí xD.ogame.org určitě toho bude eště halda ale tak tohle je můj tip na ty oblíbenější. Sám doma také občas navštívím newgrounds.com tak mám trochu přehled :).
16. 3. 2009, 15:49
:-D Andys
Myslim že kromě toho, že by to byla drahá výměna, by mohla bejt hlavně zbytečná... není problém si do kapsy vzít celou myš... :D Jiný řešení než ten blok fakt nevidim
16. 3. 2009, 11:34
Beaver
A co takhle optické myši ? Asi by to byla pro školu poněkud drahá výměna.
15. 3. 2009, 22:35
Samantha
Heh, kuliček do myši mám taky spoustu, ale ty hajzlíci už pro jistotu berou i zavírání. Travian.cz hraje spousta dětí, takže určitě ten, a pak taky možná webgame.cz. Je toho hromada, ale myslim, že by stačilo se kouknout do historie v těch počítačích, tam to bude, ne?
15. 3. 2009, 21:29
Gasty
tak treba ten travian.cz nebo dalsi web hry na zpusob travianu
15. 3. 2009, 20:18
pe (gymnasiumkladno cz alt64 pe)
Bloknout stránky mohu hned zítra, ale jaké?
Kdo znáte oblíbené herní servery?
15. 3. 2009, 18:37
:-D Dr.Edge
heh aby to bloknutí těch stránek bylo co nejdřív a rozhodně dejte vědět na foru.Zajímalo by mě jak se budou tvářit až to zjistěj
14. 3. 2009, 15:00
:-D Andys
Jej to to tady nabylo...
Palec: To zřejmě potřebuje, ale stejně tam nemůže. Leda že by riskoval obvinění ze šikanování malých dětí, nebo by si nosil z domova součástky do počítače. Nevim jak vy, já běžně nosím po kapsách kuličky do myši...kdyby náhodou :D:D
Teď beze srandy. Asi by nebylo špatný nějak bloknout stránky kde se pařej ty kraviny. Počítačům nerozumím, proto nebudu raději zacházet do detailů. Ale možná by to mohlo bejt slušný řešení
13. 3. 2009, 21:58
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2pe: V tom jsem schopen alespoň částečně pomoct. Bohužel následující týden nejsem ve škole, takže to bude muset chvíli počkat. :-( Jen pro info - měl by to řešit OptimAccess nebo něco jiného? Mně napadlo jednoduše zlikvidovat DNS záznamy pomocí hosts, což by naprostou většinu hráčů dokázalo udržet mimo blacklistované herní servery.
13. 3. 2009, 21:50
pe (gymansiumkaldno cz alt64 pe)
Bohužel to, že si děti ve studovně hrají hry je jeden problém, ale bohužel v tuto chvíli ne ten hlavní.
Vadí mi, že někdo zasahuje do technické instalace počítače. Jeden den vše nastavíte a opravíte a druhý den někomu něco nejde nebo chce mít jinou klávesnici a začne se v počítačích šťourat.
Jinak jsem schopna zablokovat cokoli, ale trochu mám problém s výčtem serverů, které mám blokovat, já je totiž ani neznám.
13. 3. 2009, 21:08
B-) Cody (centrum cz alt64 Debilpako)
Zdá se mi to, nebo se necháváte šikanovat dětma o 6-8 let mladšíma? :)

Ono zablokovat travian.cz je pro admina otázka asi dvaceti sekund, což by se mělo dát zvládnout i s piraněma okolo :)
13. 3. 2009, 21:04
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Beruška: Jakákoliv nutná investice odsuzuje v tomto případě nápad k zatracení. Čipy jsou super, ale utopie. Škola dala počítače do studovny proto, že by jinak asi někde jenom překážely a nepoužívaly by se - tedy pokud jsem dobře tehdejší situaci pochopil.

2Tkey: Kdyby si zaplatili rozbitý počítač, dopravu, práci potřebnou k instalaci všech programů a jejich nastavení a navrch ještě něco za to, že nějaký čas nebude počítač k dispozici... potom bych snad i souhlasil.
13. 3. 2009, 20:54
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2yaro: Pokud opravdu nedělá nic jiného, můžeš ho zkusit přesvědčit, že ty hry jsou o ničem. Pokud na otázku, co mu to dává, nenajde lepší odpověď než "zabitý čas", třeba pochopí. Razantnějším krokem je zákaz / blokování konkrétních her / dočasné odpojení od netu, což je ve vážných případech zcela na místě.
Jednou cestou může být i snaha ukázat mu, že počítač toho umí víc než spouštět hry. Cokoliv se naučí navíc, bude mu jenom ku prospěchu. Mám sestru, které je necelých 13, a tímhle se ji snažím odvést od nekonečného vysedávání u ICQ a vlastně i hraní Travianu. V jejím případě nejde o závislost jako spíš o zabíjení času, pro který nedokáže najít lepší náplň; ani jedno není dobré.

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)